Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Sanitair

Als specialist in sanitair leveren wij een totaalpakket in topmerken wastafels, badkamermeubels, kranen, radiatoren, baden, douchebakken en -wanden. Kom naar onze showroom en laat u inspireren, of u nu zelf aan de slag wilt of uw volledige badkamer wilt laten vervangen, wij helpen u graag verder. 

 

 Sphinx Topdealer

Baderie Verheek is Topdealer van deze duurzame en innovatieve Europese marktleider in sanitaire producten. Daarom krijgt u de beste prijs en maar liefst zeven jaar fabrieksgarantie op al uw Sphinx toiletten, wastafels, badkamermeubels, baden en special products. Met de Sphinx Garantiekaart krijgt u voorrang in service en met het Sphinx Spaarsysteem spaart u voor fraaie geschenken.

Villeroy & Boch Select Dealer 

Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit sinds 1748 voor uw badkamer: onder meer wastafels, toiletten, spiegels, spiegelkasten, badkamermeubels, douchebakken, badarmaturen, baden. Doordacht design voor elegante uitstraling, intuïtieve bedienbaarheid en duurzame kwaliteit.

Van Rijn

Maatwerk in glazen wanden, altijd een passende oplossing van douchecabine tot glazen scheidingswand.

Grohe

De innovatieve Grohe kranen en douches bieden de perfecte balans in kwaliteit, technologie en design. Elke Grohe kraan en douche is ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Geberit

Al sinds 1874 levert Geberit beproefde en hoogwaardige sanitaire techniek die perfect geschikt is voor dagelijks gebruik, eigen producten die zijn ontwikkeld met precisie, knowhow en plezier in innovatie.

Detremmerie 

Detremmerie levert kwalitatief hoogwaardige badkamermeubelen die u zelf kunt samenstellen. Alle wastafels, spiegels, spiegelkasten, kolomkasten, baden, toiletten en accessoires zijn volledig van Europese makelij.

Sealskin

Nederlandse topkwaliteit in baden, whirlpools, douches, douchevloeren, douchegoten, dorpels en onderhoudsproducten. De Sealskin bathroom fashion en sanitair accessoires zijn een verrijking voor elke badkamer.

Primabad 

Een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers. Primabad badkamermeubelen is Nederlands fabricaat, gemaakt van hoogwaardige materialen en onberispelijk afgewerkt.

Instamat

Een trendy assortiment (design-) radiatoren voor elke badkamer. Behaaglijke warmte in combinatie met fraaie vormgeving van topkwaliteit voor vele jaren behaaglijke warmte.

Handicare aangepast sanitair 

Bent u wat ouder, hebt u fysieke ongemakken of lichamelijke beperkingen? En wilt u het liefst zo lang mogelijk in uw huis blijven wonen? Met badkameroplossingen en accessoires van Handicare bent u van alle gemakken voorzien, zoals verhoogde toiletten, handgrepen en douchezitjes.

Meer informatie

Onze merken: