Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Waterontharders, effectieve waterbehandeling voor mens en machine

Waterontharders behandelen water om het ‘zachter’ te maken. Met aanzienlijk minder calcium, magnesium, ijzer en mangaan voorkomt u diverse problemen, zoals slijtage en problemen door kalk in huishoudelijke apparaten. Ook zijn waterontharders effectief bij sommige huidproblemen. 

Best Water Choice (BWC)

BWC waterontharders brengen de hardheid van water terug, desgewenst tot nul. ook is het mogelijk om te kiezen voor een klein restant hardmakers, bijvoorbeeld in verband met de smaak van uw drinkwater. Sommige mensen vinden zeer zacht drinkwater het lekkerst, anderen houden meer van water waarin wat hardmakers zitten.

Kalkaanslag

Met name calcium is een aanslag op apparaten die met water in aanraking komen. Onder meer kranen, douches, vaatwassers, wasmachines en koffiezetters hebben veel te lijden onder kalkaanslag. Ook de efficiency van verwarmingssystemen, ketels, boilers en geisers neemt af. Uw waterontharder verlengt de levensduur van al deze apparaten zichtbaar.

 

Huidproblemen

Bij huidproblemen zoals eczeem en een droge huid spelen omgevingsfactoren ook vaak een rol. Hoewel nog niet keihard wetenschappelijk onderbouwd, leert de ervaring dat onthard water een gunstige invloed heeft. Er zijn zelfs gevallen bekend van mensen met zeer ernstige huidproblemen, die na installatie van een waterontharder voor het eerst in zeer lange tijd weer met warm water konden douchen.  Helaas helpt een waterontharder niet in alle gevallen.

Meer informatie

Onze merken: