Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Uw cv-installatie, voor betrouwbare centrale verwarming

Met een cv-installatie van Verheek Winschoten kiest u voor betrouwbare en zuinige centrale verwarming van uw huis of pand. Er zijn zeer veel varianten van centrale verwarming, wat de mogelijkheden om uw huis te verwarmen met één cv-ketel bijna ontelbaar maakt. Verheek adviseert u graag over de beste oplossing in uw situatie.

Vloerverwarming

Een cv-installatie met vloerverwarming is zeer comfortabel. Ook is het energiezuinig, omdat vloerverwarming lage-temperatuurverwarming is. Uw verwarmingswater hoeft maximaal 50 graden Celsius te zijn, waardoor uw gasverbruik aanzienlijk lager is dan bij radiatoren.

Radiatoren

Radiatoren zijn de meest traditionele verwarmingselementen bij centrale verwarming. De radiatoren zijn zichtbaar in de woning aanwezig, daarom bieden wij u keuze uit diverse stijlen, modellen, kleuren en vermogens. U hebt keuze uit verschillende paneelradiatoren, designradiatoren, toiletradiatoren en klassieke radiatoren. In onze showroom laten wij u graag voorbeelden zien van de mogelijkheden. Wij leveren radiatoren van de merken:

Convectoren

Convectoren geven warmte met name af als warme luchtstroom. Slechts een klein deel is stralingswarmte. Dat maakt de warmte gelijkmatig en het stoken energiezuinig. Convectoren worden aangebracht in de vloer, zodat uw verwarming uit zicht is. Voorwaarde is wel dat er in uw vloer ruimte is voor convectorputten.

Thermostatische regeling 

Wilt u minimaal verbruik en maximale prestatie van uw cv? Kies dan voor de best mogelijke thermostatische regeling in uw situatie. Kies bijvoorbeeld voor een kamer- of klokthermostaat voor centrale, volautomatische regeling van de temperatuur in uw pand of woning. Met radiatorthermostaatkranen is de temperatuur in elke afzonderlijke ruimte in uw woning of pand te regelen.

Weersafhankelijke regeling

Weersafhankelijke regeling is extra aansturing van uw cv-ketel op basis van de weersomstandigheden buiten. Bij koude buiten hebt u warmer stookwater nodig dan wanneer het buiten minder koud is. Met de weersafhankelijke regeling kunt u jaarlijks ongeveer tien procent op uw stookkosten besparen.

Ruimteregeling

Regel alle radiatoren in uw woning vanuit één centraal punt, zo regelt u heel eenvoudig de temperatuur per vertrek in het hele pand of huis. Dit voorkomt onnodig stoken, waarmee u aanzienlijk kunt besparen op uw energieverbruik.

Meer informatie

Onze merken: