Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Sanitair onderhoud met professionele producten van Installatieshop Verheek

Houd uw sanitair mooi met professionele onderhoudsproducten. Deze producten zijn ontwikkeld voor grondige reiniging en langdurige bescherming van uw sanitair.

 


Totaalreiniger voor compleet sanitair onderhoud

Milieuvriendelijke, zeer effectieve totaalreiniger voor regelmatig reinigen en ontkalken van uw badkamer. De totaalreiniger verwijdert moeiteloos en snel kalkaanslag en is verder een perfect product voor het ontvetten, verfrissen en beschermen van uw sanitair in badkamer en toilet. Niet geschikt voor kalkhoudende steensoorten.

Vloerreiniger

Uitstekend reinigingsproduct voor alle soorten vloeren, tegels en pvc. Ook kalkhoudende steensoorten kunt u hiermee reinigen.

Ontstopper

Voorkom verstoppingen van uw afvoer en stank met dit professioneel ontstoppingsmiddel. Verwijdert onder meer vet, kalk en haren, zodat u problemen met de waterafvoer in uw badkamer en keuken voorkomt. En is uw afvoer toch verstopt, dan pakt het ontstoppingsmiddel dat probleem binnen vijf minuten grondig aan.

Antikalk Coating

Zeer innovatief is de  Antikalk Coating voor onder meer tegels en chroom. De basis van dit middel ligt in de ruimtevaart, het is ontwikkeld voor het beschermen van harde oppervlakken tegen vocht en kalk. Eenvoudig op te brengen en uit te wrijven met een doek. Doe dit 1 à 2 keer per jaar en uw sanitair is uitstekend beschermd tegen kalkvorming. De totaalreiniger tast de beschermende laag niet aan. 

Spiegelreiniger

Spiegelreiniger maakt spiegels en glas streeploos 100% schoon. Dit zeer effectieve middel op basis van bio-alcohol is milieuvriendelijk, gegarandeerd 100% biologisch afbreekbaar. Geschikt voor spiegels, douchecabines, douchewanden, ramen, kunststof en gelakte badkamermeubels.

Ontvetter

Grondig ontvettende spray die veilig is voor bijna alle materialen. Het is geschikt voor ontvetten voor perfecte hechting, het afstrijken van kit, als velgenreiniger, verwijderen van roetaanslag, verwijderen van insecten van autoruiten en nog veel meer.  Deze ontvetter is milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar en bevat geen chemische oplosmiddelen. Ook is het middel huidvriendelijk en veilig in gebruik.

Meer informatie

Onze merken: