Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Beslist niet de goedkoopste in zonnepanelen

Zoekt u goedkope zonnepanelen? Kies dan niet voor Verheek in Winschoten. Wij staan voor topkwaliteit, ook in zonnecollectoren. Daarom leveren wij enkel zonnecellen van de topmerken Remeha en Nefit. U investeert meer, maar profiteert ook van een aanzienlijk hogere energieopbrengst. Bovendien hebben deze panelen een zeer lange levensduur.

 

Is investeren in zonnepanelen aantrekkelijk?

De terugverdientijd van uw zonnepanelen hangt af van heel veel omstandigheden. Wilt u weten met welke duurzame technieken u profiteert van het hoogste rendement? Naast zonnecellen hebben wij ook veel kennis in huis van andere duurzame systemen, zoals de nieuwste generaties HR ketels, warmteterugwinning en warmtepompen. Bij ons krijgt u eerlijk advies, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Zonnecollectoren voor waterverwarming

Zonnecollectoren zijn aantrekkelijk als tapwaterverwarming en bijverwarming van cv-water. Dankzij de opgeslagen zonnewarmte in het water verbruikt u aanzienlijk minder gas voor verwarming van uw warm kraanwater en water voor centrale verwarming. Wij installeren hiervoor zonnecollectoren van de topmerken Remeha en Nefit met lange levensduur en hoog rendement. Uw terugverdientijd is zeker minder dan tien jaar.

Meer informatie

Onze merken: