Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Ruime keuze in topkwaliteit keukenwerkbladen

Het juiste werkblad maakt een keuken helemaal af. Bij Verheek Winschoten vindt u een ruime keuze in keukenbladen. Al onze werkbladen zijn uitstekend van kwaliteit. Wij leveren elk keukenwerkblad exact op maat en monteren deze desgewenst voor u.

Houten keukenwerkblad

Een massief houten geeft uw keuken een warme, natuurlijke uitstraling. Hout is enerzijds kwetsbaar, maar anderzijds ook beter te herstellen dan andere materialen. Even schuren en opnieuw lakken en uw keukenblad is als nieuw.

Kunststoffen werkbladen

Degelijke en prijstechnisch zeer aantrekkelijke keukenwerkbladen, hard en geschikt voor langdurig, intensief gebruik. Verkrijgbaar in alle gewenste kleuren, diktes en afmetingen.

Aanrechtblad van composiet

Zeer populair materiaal omdat het oersterk, slijtvast, krasbestendig en eenvoudig te verwerken is. Het kan ook qua temperatuur wel tegen een stootje, maar is niet volledig hittebestendig.

Natuursteen werkblad

Voor een keuken met een rustieke, luxueuze uitstraling. Graniet, marmer of kwartsiet zijn zowel ruw als gepolijst te gebruiken. Gepolierd is natuursteen bestand tegen vlekken. Natuursteen is zeer duurzaam en natuurlijk.

Keramische aanrechtbladen

Harder dan graniet, hitte-, vlek- en krasbestendig. Zeer fraaie topkwaliteit.

Inox keukenwerkblad

Hitte- en vochtbestendig werkblad. Inox heeft - mede omdat het niet krasbestendig is - een industriële look.

RVS keukenbladen

Sterk en zeer duurzaam materiaal. Waterdicht, hittebestendig en hygiënisch. Zeer geschikt voor keukens met een retro-look. RVS keukenbladen zijn er onder meer glad, mat, ruw geborsteld, hoogglans, fijn ets en met wafelmotief.

Onze merken: