Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Duurzaam en voordelig lokaal verwarmen met een pelletkachel

Een pelletkachel is een duurzame en voordelige oplossing voor lokaal verwarmen. U stookt op hout, met het gemak van gas. Dankzij werking op een programmeerbare thermostaat werkt de pelletkachel vele uren volautomatisch op een vol reservoir pellets. Pelletkachels zijn bij Verheek in Winschoten verkrijgbaar in diverse fraaie vormgegeven designs, zodat ze een sieraad zijn voor uw interieur.

 

Hoog rendement van uw pelletkachel

Qua brandstofverbruik is een pelletkachel aanzienlijk goedkoper dan stoken op gas. U bespaart al snel tot veertig procent. Het rendement uit de pellets - geperste houtspaanders - is zeer hoog, er blijven nauwelijks asresten over. 

Eenvoudig in gebruik

Iedereen kan een pelletkachel bedienen nadat wij deze voor u hebben ingesteld. Instellen van de gewenste temperatuur op elk gewenst moment is kinderspel. Ook reiniging is zeer eenvoudig. Dankzij het hoge rendement hoeft u slechts af en toe de asresten te verwijderen.

Schoon, veilig en duurzaam verwarmen

Een pelletkachel is schoon, veilig en duurzaam. De milieubelasting en CO2 uitstoot van deze verbranding is vergelijkbaar met het rottingsproces van hout in de natuur. De pellets worden met name gemaakt van afval uit de houtverwerkende industrie. Dankzij het gesloten systeem hebt u gegarandeerd geen last van rookgassen in uw huis, kamer of pand. Het rookkanaal is gering van formaat en hoeft niet helemaal tot de nok te worden gebracht.

Meer informatie

Onze merken: