Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Uw persoonlijke badkamer & toilet, betaalbare topkwaliteit

Betaalbare topkwaliteit in badkamers en toiletten van budget tot zeer luxe, u vindt het bij Baderie Verheek. Persoonlijk op maat samengestelde en volledig geïnstalleerde all-inclusive badkamers hebt u bij ons al vanaf € 16.995. U profiteert van vijf jaar volledige garantie en mag als extra service gebruik maken van onze badkamer op wielen.

 

Stel uw eigen badkamer en toilet samen

Uw nieuwe badkamer of toilet, helemaal persoonlijk op maat samengesteld. Dat kan bij Baderie Verheek. Samen maken wij een ontwerp naar uw persoonlijke beleving, dat past binnen uw budget. Met een schat aan kennis van producten en technieken staat uw Baderie-adviseur u bij met raad en daad.

Complete badkamer vanaf € 16.995

Uw complete badkamer vanaf € 16.995 is inclusief topkwaliteit in sanitairproducten. Zo krijgt u een modern Primabad badkamermeubel, luxe Hansgrohe kranen, een Sealskin douchewand, een wandcloset met Geberit spoelsysteem, een designradiator en luxe wand- en vloertegels. De installatie is inclusief afbraak en afvoer van uw oude badkamer, aanpassen van leidingwerk, plaatsen en afkitten van sanitair en volledig betegelen.

Tijdelijke badkamer op wielen

Wilt u ook tijdens uw verbouwing ongestoord kunnen douchen? Maak dan gebruik van onze badkamer op wielen. Wij plaatsen deze tijdelijke mobiele badkamer met douche, wastafel en toilet bij uw woning. Met deze extra service van Baderie Verheek ondervindt u minimale overlast tijdens de installatie van uw nieuwe badkamer.

Vijf jaar Baderie garantie

Standaard krijgt u maar liefst vijf jaar Baderie garantie op uw complete badkamer inclusief installatie.

Meer informatie

Onze merken: