Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Installatieshop Verheek, installatietechniek en alle doe-het-zelf installatiematerialen

Installatieshop Verheek is uw installateur en winkel voor doe-het-zelf installatiematerialen: ruime keuze van A-merken in verwarming, sanitair, elektra en klimaatbeheersing.

Installateur

Installatieshop Verheek Winschoten is uw professionele installateur, erkend installatiebedrijf voor aanleg, onderhoud en service in gas installatie, elektra, waterleiding en riolering

Installatieshop winkel

Bij Installatieshop Verheek kunt u terecht voor al uw doe-het-zelf installatiematerialen. In onze ruim opgezette winkel vindt u ruime keuze op het gebied van:

  • verwarming
  • sanitair
  • elektra
  • klimaatbeheersing

Professionele A-merken

Voert u zelf uw installatiewerk uit en bent u op zoek naar de beste materialen? In onze winkel vindt u kwaliteitsmaterialen waarmee de professionele installateur werkt. Onze winkel is ook ons eigen magazijn, zo weet u zeker dat u bij ons altijd de A-merken installatiematerialen koopt waarmee onze eigen monteurs hun werkzaamheden uitvoeren.

Zelf doen, samen doen of laten doen

Wilt u het zelf doen, samen doen of geheel laten doen? Bij ons is alles mogelijk. Wij denken graag met de doe-het zelver mee en geven daarbij advies op maat voor het beste resultaat. Ook is het mogelijk om het samen te doen, dan krijgt u de ondersteuning die u wenst van onze deskundige en ervaren monteurs. En wilt u er geen omkijken naar hebben? Dan voeren wij het werk voor u uit van A tot Z.

Meer informatie

 
Onze merken: