Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Complete keukens, zeer fraaie en betaalbare topkwaliteit.

Een keuken koopt u voor vele jaren. Kies daarom voor kwaliteit waar u lang plezier van hebt. Betaalbare, degelijke en mooie keukens in vele stijlen vindt u bij Verheek Winschoten.

Complete keuken installeren

Hebt u een nieuwe keuken nodig, maar wilt u er geen omkijken naar hebben? Kies dan voor Verheek in Winschoten. Al vele jaren zijn wij dé specialist van de regio in complete keukens, inclusief het installeren van uw complete keuken.

Gratis mobiele keuken

Laat u uw keuken door ons installeren, dan mag u gratis gebruik maken van onze mobiele keuken. Zo hebt u minimale overlast van ons werk aan uw keuken en kunt u ook tijdens de werkzaamheden lekker blijven koken.

Kwaliteit in keukens en materialen

Onze keukens zijn van topkwaliteit. Dat heeft onder meer te maken met het gebruik van kwaliteitsmaterialen, zoals alleen het beste hang- en sluitwerk. Daarnaast voorzien wij uw keuken altijd van A-merken apparatuur.

Kwaliteit van advies, montage & installatie

Bij Verheek vindt u alles onder één dak in keukens. Zo hebben wij alle kennis in huis om u uitstekend te adviseren. Onze keukenmonteurs en installateurs zijn goed opgeleide en ervaren technici en vakmensen. Zij verzorgen voor u op vakkundige wijze:

  • Het plaatsen en installeren van uw keuken
  • Het verleggen van riolering en waterleiding
  • Stukadoors- en tegelwerk
  • Montagewerkzaamheden

 

Keukenshowroom

Bent u nieuwsgierig naar de keukens van Verheek Winschoten? Kom dan gerust geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze keukenshowroom. Zonder verdere verplichtingen  krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden qua techniek, apparatuur, kleurstelling, uitstraling en stijl.

 

Onze merken: