Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Tegels voor keuken en badkamer, betaalbare topkwaliteit wandtegels en vloertegels

Wilt u tegels kopen? Wandtegels of vloertegels? Bij Verheek in Winschoten vindt u een ruim assortiment eerste keus tegels voor uw badkamer. Dankzij de Baderie inkoopcombinatie kunnen wij extra scherp inkopen, zodat u bij ons topkwaliteit in A-merken wand- en vloertegels koopt tegen de scherpste prijzen. Bestellingen vanaf € 250 bezorgen wij gratis op elke gewenste locatie in een grote regio.

 

Zelf leggen of laten leggen

Wilt u zelf uw tegels leggen? Dat kan. Bij ons koopt u uw tegels, lijmen, voegspecie, kitten en alle toebehoren. En hebt u vragen? Ons deskundig advies krijgt u er gratis bij. Ook is het mogelijk om uw wanden en vloeren te laten betegelen door onze professionele tegelzetters. Voor een gegarandeerd super strak resultaat.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor optimaal comfort in uw badkamer. Nooit meer koude voeten voor het douchen of bij het tanden poetsen. Vraag het de ervaringsdeskundigen: wie eenmaal is gewend aan vloerverwarming in de badkamer, wil nooit meer zonder. Wij verzorgen desgewenst de complete aanleg van uw tegelvloer met vloerverwarming.

Tegels in onze showroom

Wilt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden die er bestaan in vloertegels en wandtegels? Kom dan eens naar onze showroom in Winschoten. Daar vindt u een groot aantal proefopstellingen. En wilt u nog meer keuze? Dan mogen wij u doorverwijzen naar toonzalen van tegelgroothandels in de regio. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken. 


Onze topmerken in tegels

Onze merken: