Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Goede ventilatie, voor een comfortabele en gezonden werk- en leefomgeving

Een goed geventileerd huis of pand is comfortabel en gezond. Goede ventilatie zorgt 24 uur per dag voor aanvoer van frisse lucht en afvoer van vervuilde lucht, zodat u optimaal functioneert in uw werkomgeving en u lekker en gezond voelt in uw eigen huis. Met goede ventilatie bestrijdt u onder meer vocht, schimmel, huisstofmijt en fijnstof.

 

Ventilatie van de hele woning

Voor ventilatie van de hele woning leveren en installeren wij ventilatiesystemen van Itho Daalderop, Itho Daalderop levert optimaal slimme en energiezuinige ventilatie-oplossingen voor elk pand en elke woning. Dankzij keuze uit diverse types Itho Daalderop ventilatiesystemen is er altijd een systeem dat bij uw situatie en ventilatiebehoefte past 

Ventilatie van badkamer en toilet

Wilt u uw toilet of badkamer ventileren? Hiervoor leveren en installeren wij ventilatiesystemen van S & P, Soler & Palau is wereldwijd voorloper in innovatieve ventilatietechnologie, waarbij energiebesparing en respect voor het milieu altijd voorop staan.

Ventilatie met WTW 

Mechanische ventilatie met WTW (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat u op duurzame wijze continu ventileert. Dankzij het terugwinnen van warmte uit afgevoerde lucht bespaart u aanzienlijk op uw stookkosten. Dat scheelt behoorlijk in de portemonnee.

Onze merken: