Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Al meer dan tachtig jaar een begrip in installatietechniek

Installatiebedrijf Verheek in Winschoten is al meer dan tachtig jaar een begrip in installatietechniek voor Oost-Groningen en omstreken: uw erkende gas installateur voor loodgieter, elektricien en specialist in riolering.

Gas installatie

Een veilige gasinstallatie is van levensbelang. Verheek Winschoten is gecertificeerd en erkend voor gas installatie. Dat is voor u de garantie dat wij uw gasleiding veilig en volgens alle geldende normen en voorschriften aanleggen. Schakel daarom voor aanleg van uw gasleidingen een erkende specialist in. En zorg ervoor dat uw gasinstallatie al het benodigde regulier onderhoud krijgt.

Loodgieter

Als loodgieter verzorgen wij al uw ‘natte’ installaties. Voor alle installatiewerk, onderhoud en service op het gebied van water en sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de aanleg van uw waterleiding van afvoeren van A tot Z. En hebt u een lekkage of verstopping? Neem dan contact op met onze 24/7 storingsdienst en wij helpen.

Elektricien

Elektricien Verheek Winschoten is uw specialist in alle elektrische en elektronische installaties, zowel in woningbouw, utiliteitsbouw, bedrijfspanden als industriële installaties. Met brede en diepe kennis van de elektronica installeren, onderhouden en repareren wij elke elektrische installatie.

Riolering

Is uw riolering verstopt? Voor riolen ontstoppen beschikken wij over alle benodigde kennis, materialen en materieel. Als ontstoppingsbedrijf lossen wij alle problemen met uw riolering snel en grondig op. En wilt u een nieuwe rioleren aanleggen of uw bestaande riolering vernieuwen? Ook daarbij helpen wij u graag verder.

 

Meer informatie

Onze merken: