Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Dakgoten en hemelwaterafvoer

Wilt u uw dakgoten vervangen? Of zoekt u een specialist in dakgoten en hemelwaterafvoer voor uw nieuwbouw. Wij leveren en monteren een breed scala aan soorten dakgoten, zoals bakgoten, zakgoten, blokgoten, kilgoten en mastgoten. Wij leveren onze dakgoten in zink, koper en kunststof

 

 Zinken dakgoten

Zink is een veelgebruikt materiaal voor dakgoten omdat het veel voordelen heeft. Zo is het prijstechnisch aantrekkelijk, eenvoudig te repareren, zeer duurzaam en volledig te recyclen. Zink geeft uw woning of pand een authentieke uitstraling. Zorg er wel voor dat u uw zinken goten goed onderhoudt.

Koperen dakgoten

Koperen dakgoten geven de woning een bijzondere, klassieke uitstraling dankzij de groene kleur van de koperoxide. Koper is onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. Ook is het bij eventuele schade eenvoudig te repareren.

Kunststof dakgoten 

Kunststoffen dakgoten zijn zeer in trek omdat ze kwalitatief zeer goed en tegelijk relatief goedkoop zijn. Kunststoffen dakgoten zijn bestand tegen weer en wind, vrijwel onderhoudsvrij, eenvoudig en snel te monteren en verkrijgbaar in diverse kleuren. Bovendien hebben kunststoffen dakgoten een zeer lange levensduur, ze zakken niet door.

Hemelwaterafvoer

Bij dakgoten hoort ook hemelwaterafvoer, ofwel de regenpijp. Hemelwaterafvoeren leveren wij in dezelfde materialen als dakgoten: zink, koper en kunststof. In de meeste gevallen kiest u bij de regenpijp voor hetzelfde materiaal als de dakgoot.

Onderhoud en reparatie dakgoten

Ook voor onderhoud en reparatie van uw dakgoten kunt u bij ons terecht. Zijn uw dakgoten stuk of lek? Eén telefoontje is genoeg, wij komen ze zo snel mogelijk repareren. En zoekt u een professionele partij voor regelmatig reinigen en onderhoud van uw dakgoten? Ook dan ben u bij ons aan het goede adres.

Meer informatie

Onze merken: