Zeefbaan 13, Winschoten | 0597-41 38 39 | info@verheek.nl

Praktische, onderhoudsarme keukenvloeren die vele jaren meegaan

Zoekt u een nieuwe keukenvloer? Dan bent u bij Verheek Winschoten aan het juiste adres. Wij adviseren u onafhankelijk en kundig over de vloer die het best bij uw wensen past. Elke keukenvloer van Verheek is praktisch, onderhoudsvriendelijk en gaat vele jaren mee.

Kwaliteit in keukenvloeren

Voor welk type keukenvloer u ook kiest, bij ons krijgt u altijd topkwaliteit. Wij hebben alle kennis in huis om u uitstekend te adviseren. Onze vloerenleggers verzorgen voor u op vakkundige wijze stukadoors- en tegelwerk.

PVC vloeren

Kiest u voor een PVC-vloer, dan hebt u zeer ruime keuze uit honderden kleuren en stijlen. De PVC-vloer is geluidsarm, onderhoudsvriendelijk, vochtbestendig, hygiënisch en duurzaam.

Tegelvloeren

Met een tegelvloer kiest u voor een zeer fraaie, praktische keukenvloer. Bij ons vindt u keuze in vele tientallen soorten vloertegels, zowel keramisch als in natuursteen. Keramische tegels zijn kras- en zuurbestendig, onderhoudsvriendelijk en kleur- en slijtvast. Natuursteen is zeer hard, uitstekend geschikt voor vloerverwarming en heeft een unieke uitstraling.

Houten keukenvloer

Een houten keukenvloer geeft uw keuken een natuurlijke, warme en tijdloze uitstraling. Met de juiste behandeling heeft een houten vloer een zeer lange levensduur.

Gietvloer

U kunt ook kiezen voor een gietvloer in uw keuken. Een gietvloer van Verheek Winschoten is onderhoudsarm, naadloos, brandveilig, isolerend, slijtvast, vochtbestendig, geschikt voor vloerverwarming en in alle gewenste kleuren verkrijgbaar.

Showroom

Bent u nieuwsgierig naar de keukenvloeren van Verheek Winschoten? Kom dan gerust geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom. Zonder verdere verplichtingen  krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden qua materialen, kleuren en stijlen.

Onze merken: